Nieuws

Dinsdag 1 september

Jaarrooster 2020/2021

Het jaarrooster voor 2020 en 2021 is bekend. Download hier het bestand met alle geplande activiteiten voor het komende seizoen.

vrijdag 8 mei 2020

Geboren

Vrijdagavond 8 mei is Daan geboren!

Daan is een zoon van Henk en Joanne van Pelt. 

Van harte gefeliciteerd met dit wonder!

 

Kaartje sturen?

Gastelsedijk West 140

4754 RD Stampersgat

vrijdag 1 mei 2020

Beeld tijdens kerkdienst

Vanaf zondag 3 mei zijn onze diensten via kerkdienst gemist met BEELD te volgen. Kerkdienstgemist.nl Dankzij giften van enkele gulle gevers hebben we dit kunnen realiseren.

Meekijken en/of  luisteren kost ons als gemeente geld, wilt u hier rekening mee houden bij de collecte voor kerk en eredienst.

vrijdag 27 maart 2020

Collecte via Givt-app

Vanaf eind maart is het mogelijk om via een smartphone mee te doen met de collecte. Hiervoor is de Givt-app nodig; u kan na het downloaden direct uw e-mailadres invoeren en beginnen met geven. Uw verdere registratie kunt u op een later moment afronden. Downloaden van de app kan op www.givtapp.net/download

Als u zondag de dienst via de kerkdienstgemist.nl beluistert ziet u dit icoontje in beeld:

Hier kunt u op klikken en per collecte aangeven welk bedrag u wilt geven. Collecte 1,2 en 3 (deurcollecte)

Uw giften zijn anoniem en via een overzicht op uw app kunt u zien wat u per periode aan een doel gegeven heeft, gemakkelijk voor uw belastingaangifte. Door het gebruik van deze manier van collecteren hopen we onze collecte inkomsten op peil te houden, maar ook als we straks weer kerkdiensten kunnen houden is deze app een handige manier van geven. Verdere uitleg over deze app volgt later.

Klik hier voor meer informatie over Givt.

De Kerkrentmeesters

Arie, Kees en Corné